JULESTEMNING I VIKA

Du vet Postgirobyggets sang Idyll? “Det var øl, berusende ord, det var sommer, det var sol. Det var hjerter i brann, blikkstille vann - alt på denne jord. [ … ] Iiidyyyll”

Vel, vårt lille pop-up-marked i går føltes litt som vinterversjonen av sangen:

Ikke øl, men gløgg. Ikke blikkstille vann, men en skog av juletrær. Kanskje noen hjerter i brann – og i hvertfall massevis av grillede marshmallows. “…det var kjærlighet. Mmmmmm. Ja, det var kjærligheeet!”

//

Vi hadde en kald, men helt nydelig lørdag i Vikaterrassen. Eirik og Jørgen sørget for god stemning med gitar og sang hele dagen, og alle fikk nystekte sveler og gløgg. Forbipasserende fikk med seg en pose poteter eller løk fra Løve Gård til bare 20 kroner, så det var snille julepriser både på dét og på mye annet på minimarkedet. 

Halve nabolaget har nå fått unike apotekerglass fra Løveapoteket i Tønsberg hjem i stuen, og vi er ganske sikre på at det er mange som pynter julebordet med kongler fra Portugal i år. Et lite stykke #vikaliv overalt!

Designerkollektivet var der med et utvalg av varer fra Vera & William, Håvarstein CoutureUri Design, Siris Skattkammer og Lopi Studio. Det var flere som kjøpte med seg et juletre, og Erik og Axels juletresalg spanderte til og med gratis hjemkjøring!

TUSEN TAKK til alle som var innom og laget julestemning med oss, og spesielt takk til dere som bidro med å selge produkter, steke hundrevis av sveler og synge julen inn. Dere vet hvem dere er : )

//

GOD TREDJENDAG I ADVENT!

// Foto © Emergence Studio